100%NL Magazine Sarah van Soelen
Delen

Dít is het mooie en jongere zusje van Sarah van Soelen!

Sarah van Soelen werd landelijk bekend na haar relatie met André Hazes. Maar wisten jullie ook dat Sarah een jonger zusje Julia heeft?

Sarah van Soelen

Vanaf het moment dat André Hazes zijn statement over de breuk met Monique naar buiten bracht, zette hij ook gelijk Sarah van Soelen in de spotlight. ‘Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit’, schreef André.

Kort nadat André bekend maakte een sterke klik met Sarah te hebben, werden André en Sarah een stel. Vele tripjes en vakanties samen weg volgde en er werden zelfs speciale tattoos gezet.

Sinds oktober 2021 is het stil rondom André en Sarah. De twee hebben duidelijk even tijd voor zichzelf nodig en hebben -zo schijnt- een pauze ingelast. André houdt zich volkomen stil op social media en op de Instagram van Sarah zien we ze ook niet meer samen.

Maak kennis met Julia!

Kennen jullie ook het jongere zusje van Sarah al? Maak kennis met Julia van Soelen! Julia is net als haar oudere zus een prachtige verschijning.

De zusjes kunnen het heel goed met elkaar vinden. Zo schreef Julia op de verjaardag van Sarah: ‘I love you endlessly my sissy’.

Benieuwd naar de knappe looks van Julia? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram

Delen