4x waarom een herenboxer een ideaal cadeau is voor je partner
Delen

4x waarom een herenboxer een ideaal cadeau is voor je partner

Een verjaardag, een feestdag of zomaar: het is altijd leuk om je geliefde in het zonnetje te zetten. Dat kan natuurlijk met een bloemetje of een doos chocolade, maar het is nog leuker om te kiezen voor een origineel cadeau. Ben je op zoek naar iets om je man echt mee te verrassen? Dan hebben wij 4 redenen waarom een herenboxer het ideale cadeau is.

  1. Praktisch, maar toch intiem

Hoe je het ook went of keert, een boxer is een vrij intiem cadeau om te geven. Net zoals het heel intiem is voor vrouwen om lingerie te ontvangen, geldt dat ook voor mannen. Je maakt daarmee direct een leuke knipoog naar de slaapkamer, waar uiteindelijk de boxer helemaal goed tot zijn recht komt. Wat wel goed is om te weten, is of jouw man het liefst een wijde herenboxer draagt, of juist een strakkere variant. Anders sla je direct de plank mis. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een praktisch cadeau, want iedere man draagt ondergoed. Als het goed is.

  1. Een cadeau met een knipoog

Een herenboxer geven als cadeau kan je zo serieus nemen als dat je zelf wil. Je kunt het ook als een luchtig bij-cadeautje geven, waar vooral een knipoog in verwerkt zit. Bijvoorbeeld door een leuke print op de boxer te laten maken. Misschien met een foto van jouw hoofd erop? We geven zomaar even een tip, helemaal aan jou of je daar gehoor aan geeft natuurlijk.

  1. Je laat zien dat je je partner kent

Een boxer is natuurlijk erg persoonlijk. Dit betekent dat je de plank flink mis kan slaan als het niet goed gaat, maar het kan ook betekenen dat je juist het tegenovergestelde laat zien. Wanneer hij zijn lievelingsboxer of favoriete merk uitpakt, kan dit duiden op het zeer goed kennen van je partner en dat is natuurlijk altijd fijn om te merken. Tip: twijfel je? Een klein kijkje in zijn ondergoed-la is dan helemaal geen onverstandig iets om te doen. Wellicht brengt het je op leuke ideeën.

  1. Kom alvast in de juiste sfeer

Wil jij met dit cadeautje je partner alvast in de juiste sfeer brengen? Ook dan zit je met het geven van een herenboxer helemaal goed. Ook al heb je eerst nog andere plannen die je die avond gaat vervullen, je hebt ook alvast een leuke knipoog gemaakt naar iets wat aan het einde van de avond gewoon uit kan gaan. En dat maakt de sfeer van de hele avond natuurlijk extra spannend. Kortom, een klein gebaar, dat tot iets groots en spannends kan leiden!

Delen