100%NL Magazine housewarming
Delen

Geef eens iets anders dan een bloemetje tijdens een housewarming

Als je vrienden (of misschien wel familieleden) gaan samenwonen dan is het leuk om tijdens een housewarming iets mee te nemen. Je kunt gaan voor een bloemetje met een lieve kaart, maar er zijn natuurlijk ook andere opties. Je hoeft namelijk echt niet altijd voor het geijkte te gaan, liever niets zelfs. We geven je een aantal cadeautips in dit artikel.

Cadeaupakket met allemaal lekkers

Onze allereerste tip is het geven van een cadeaupakket van Charles.nl. Hier zit allerlei lekkers in wat de ontvanger(s) kunnen opbergen voor een later moment, of direct kunnen serveren. Dit laatste geeft een beetje de Amerikaanse bring-your-own vibe, wat natuurlijk heel erg leuk kan zijn. Iedereen neemt dan wat lekkers mee (zelfgemaakte hapjes vallen ook altijd in de smaak) en op deze manier worden de gastheren/gastvrouwen een beetje ontzien na al die weken/maanden klussen.

Foto op canvas

Je kunt er ook voor kiezen om een foto op canvas cadeau te doen. Hierop kunnen de nieuwe eigenaren van het huis staan, maar ook een plek die bijzonder is of bijvoorbeeld een huisdier. Is het lastig om een foto uit te kiezen, dan kun je ook een (zelfgemaakte) voucher geven met een bepaalde waarde. Op deze manier kunnen ze zelf kiezen wat ze graag aan de muur willen hangen.

Tegeltjes met wijsheden

Je kunt tegenwoordig ook je eigen wijsheden op een tegeltje laten zetten. We kennen het allemaal wel van vroeger, maar dan met de standaard uitspraken en/of spreekwoorden. Erg leuk om dit cadeau te doen en later tijdens een bezoekje weer tegen te komen als je gebruik maakt van het toilet. Overigens staat zo’n tegeltje ook leuk in de gang!

Barbecue

Is er een tuin? Is er een barbecue? Ja? Organiseer voor de nieuwe bewoners een barbecue met alle mensen die ze liefhebben. Regel met z’n allen het vlees (en iemand die het kan bakken) en zorg dat ze zo min mogelijk werk hebben. Klinkt als de omgekeerde wereld, is het ook, maar daarom is het juist zo’n leuk cadeau!

Eerste Kerst

Loopt het tegen het einde van het jaar als de housewarming plaatsvindt? Dan is het super om eens een kijkje te nemen om een Kerstpakket 2022 cadeau te doen. Op deze manier hebben ze meteen iets lekkers in huis om de Eerste Kerst te vieren. En natuurlijk schuif jij dan aan om lekker een beetje mee te kunnen smullen. Er zijn heel veel verschillende soorten dus er zit vast iets tussen wat helemaal bij de ontvanger(s) zal passen.

Delen