100%NL Magazine Jolo
Delen

WIN: Maak kans op 100 euro shoptegoed van The New Chapter!

The New Chapter heeft zich laten inspireren door de verhalen van vier inspirerende moeders, die elk een eigen hoofdstuk vormen in de zomercollectie van 2024. En om dit te vieren, geven we 100 euro shoptegoed weg aan een gelukkige winnaar! Lees snel verder om te ontdekken hoe jij kunt winnen.

Over het merk

Bij The New Chapter vind je kleding voor kinderen van 0 tot 6 jaar oud, met unieke prints die verhalen van ouders tot leven brengen. Elke print vertelt een eigen verhaal en staat symbool voor een typerende verhaal van een gezin waar andere ouders zich goed in kunnen herkennen. Het merk staat voor duurzaamheid en gebruikt hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen.

Een kijkje in de collecties

Ook dit zomerseizoen heeft The New Chapter verhalen van vier inspirerende moeders vertaalt naar unieke, speelse collecties. Iedere collectie, oftewel chapter, vertelt één specifiek verhaal. Lees hieronder meer over de verschillende collecties.

Chapter Art Academy: Dit hoofdstuk wordt verteld door Lidian van Megen, een creatieve ziel die haar passie voor kunst deelt met haar man Louk. De collectie, geïnspireerd door hun artistieke avonturen, straalt creativiteit en speelsheid uit.

Chapter Family is Key: Lucienne Bulten, een echt familiemens, neemt ons mee in haar wereld waar familie centraal staat. Zij en haar familie werken samen, sporten samen en gaan op vakantie samen! Het was dan ook duidelijk dat haar chapter ‘Family is Key’ moest worden.

Chapter The World is My Playground: Aida Ghanimati woont met haar man en zoontje in hun droomhuis aan het water, Ze vinden het super belangrijk om te genieten van de simpele dingen zoals even van de glijblaan in de speeltuin, zoeken naar eekhoorntjes in het bos of bloemen plukken in een pluktuin De speel- en dierentuin als inspiratie en gaan! The World is My Playground!

Chapter Cosy Camp: De laatste collectie die vandaag live is gegaan is die van Julie van Huffel. Samen met haar gezin reist ze de wereld rond in hun eigen camper, zo gaaf! De reis kan beginnen en we gaan op avontuur. Chapter Cosy Camp it is! Prachtige zachte kleuren en schattige diertjes die je tijdens het kamperen tegen kunt komen.

100%NL Magazine Jolo 

Win 100 euro shoptegoed

De nieuwe collecties bekijk en shop je nu via https://the-newchapter.com/.

En om te vieren dat al de collecties nu live zijn en zo enthousiast worden ontvangen, mogen we een shoptegoed van 100 euro weggeven! Vertel ons hieronder wat jouw favoriete chapter is en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar van deze geweldige prijs!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met The New Chapter.

Delen