100%NL Magazine Da Vinci Genius
Delen

GESLOTEN: 2×2 tickets voor de kunstervaring DA VINCI: GENIUS

Deze winactie is gesloten.

Kunstliefhebbers opgelet: wij mogen in totaal 4 tickets voor DA VINCI: GENIUS weggeven! Met wie zou jij hier heen willen gaan?

Da Vinci Genius

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om binnen te stappen in een van de meest briljante geesten die ooit heeft bestaan? Bereid je voor op een betoverende reis met DA VINCI: GENIUS, een geheel nieuwe meeslepende en interactieve kunstervaring in Amsterdam. Deze bekroonde ervaring, blaast de meesterwerken van Da Vinci tot leven door middel van adembenemende interactieve projecties van vloer tot plafond.

100%NL Magazine DA VINCI: GENIUS

Een geweldige kunstervaring

Echte kunstliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Duik in de geest van de geniale Da Vinci en kom er op een interactieve manier achter hoe zijn ideeën tot leven kwamen. Herontdek de klassiekers zoals de ‘Mona Lisa’, en ‘Het Laatste Avondmaal’ en laat je inspireren door interactieve technologie, kamerhoge projecties. Kortom: bekijk de wereld door de ogen van…Da Vinci.

WIN!

Wij mogen maar liefst 2×2 tickets voor deze geweldige experience weggeven, en jij kunt erbij zijn! Meedoen in simpel: laat hieronder je gegevens achter, vertel ons met wie jij hier naartoe zou willen gaan en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar! Succes!

Delen