100%NL Magazine Lindt
Delen

GESLOTEN: Wie gun jij de allerlekkerste chocolade om (uit) te delen?

Deze winactie is gesloten.

Het is bijna Kerstmis. Een tijd om wat extra aandacht te besteden aan elkaar en lief te zijn voor elkaar. Met deze hartverwarmende actie wordt het zeker weten een prachtige Kerst.

Lindt chocolade

De chocolade van Lindt staat gegarandeerd voor topkwaliteit. De onweerstaanbaar zachte LINDOR bonbons zijn heerlijk tijdens een momentje voor jezelf. Je vindt het ruime assortiment van Lindt in verschillende winkels en natuurlijk online.

Geloof ons: als je eenmaal de chocolade van Lindt geproefd hebt wil je never nooit meer anders!

Hartverwarmende actie: wie gun jij heerlijke chocolade?

Het afgelopen jaar was weer een turbulent jaar, wat niet in de koude kleren is gaan zitten. Door de uitbraak van het coronavirus hadden we ook dit jaar weer veel te maken met restricties en maatregelen. Hierdoor zagen we onze vrienden minder dan dat we zouden willen, werkten we veel thuis waardoor we onze collega’s moesten missen en hebben opnieuw de zorgmedewerkers harder gewerkt dan ooit.

Tijd om juist die mensen eens flink in het zonnetje te zetten! in samenwerking met LINDOR mogen wij maar liefst 50 giftboxes vol met chocolade weggeven! In de giftbox vind je de onweerstaanbaar zacht smeltende LINDOR chocolade bonbons, gemaakt door de Lindt Meester Chocolatiers.

Laat ons daarom weten welke groep, afdeling, bedrijf of wie dan ook deze chocolade echt heeft verdiend. Wie weet komen deze 50 giftboxes binnenkort dan wel hun kant op!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lindt

Delen