GESLOTEN: 2 tickets voor De Amsterdamse Zomer met Lil Kleine!
Delen

GESLOTEN: 2 tickets voor De Amsterdamse Zomer met Lil Kleine!

Deze winactie is gesloten.

Deze zomer ervaren we anders dan andere zomers, maar dat betekent niet dat we onze favoriete artiesten moet missen! Samen met de grootste artiesten van Nederlandse bodem vieren we namelijk samen De Amsterdamse Zomer! Een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Een intiem concert van je favoriete artiest is iets waar veel mensen van dromen. Met maximaal 200 mensen geniet je van een bijna persoonlijke ervaring met je idool onder het genot van een hapje en een drankje. Er komt alleen alweer bijna een eind aan een van de meest succesvolle evenementen van dit jaar.

Maar gelukkig zijn er nog tickets beschikbaar voor concerten van geweldige artiesten zoals Tino Martin, Wolter Kroes, O’G3NE en nog veel meer! Naast dat je geniet van een heerlijke middag of avond met geweldige muziek, kun je ook kiezen uit diverse borrel-, ontbijt-, en/of lunchboxen van Van Dam en MaMa’s.

Ook Nederlands meest bekende artiest en ras Amsterdammer Lil Kleine is deze maand te bewonderen tijdens De Amsterdamse Zomer. In 2015 brak hij door in binnen- en buitenland en heeft hij sindsdien meerdere succesvolle albums op zijn naam staan.

Wil jij een middag genieten van de beste hits van Lil Kleine? Laat ons hieronder dan weten met wie jij graag naar De Amsterdamse Zomer wilt gaan op 14 augustus om 12.00 uur en maak kans op twee kaartjes!

Delen