GESLOTEN: 2 tickets voor De Amsterdamse Zomer met O’G3NE!
Delen

GESLOTEN: 2 tickets voor De Amsterdamse Zomer met O’G3NE!

Deze winactie is gesloten.

Deze zomer ervaren we anders dan andere zomers, maar dat betekent niet dat we onze favoriete artiesten moet missen! Samen met de grootste artiesten van Nederlandse bodem vieren we namelijk samen De Amsterdamse Zomer! Een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Een intiem concert van je favoriete artiest is iets waar veel mensen van dromen. Met maximaal 200 mensen geniet je van een bijna persoonlijke ervaring met je idool onder het genot van een hapje en een drankje. Er komt alleen alweer bijna een eind aan een van de meest succesvolle evenementen van dit jaar.

Maar gelukkig zijn er nog tickets beschikbaar voor concerten van geweldige artiesten zoals Wolter KroesRolf SanchezLil Kleine, Willeke Alberti en nog veel meer! Naast dat je geniet van een heerlijke middag of avond met geweldige muziek, kun je ook kiezen uit diverse borrel-, ontbijt-, en/of lunchboxen van Van Dam en MaMa’s.

De dames van O’G3NE zijn geboren artiesten. Al van kleins af aan vinden ze het te gek om te zingen en te dansen. In 2007 wonnen ze het Junior Songfestival en in 2014 wonnen ze als eerste en enige groep ter wereld The Voice of Holland. In 2016 scoorden de meiden maar liefst 3 nummer 1 noteringen tijdens hun deelname aan ‘Beste Zangers’.

Wil jij een middag genieten van de beste hits van O’G3NE? Laat ons hieronder dan weten met wie jij graag naar De Amsterdamse Zomer wilt gaan op 28 augustus om 12.00 uur en maak kans op twee kaartjes!

Delen