GESLOTEN: 2 tickets voor De Amsterdamse Zomer met Wolter Kroes!
Delen

GESLOTEN: 2 tickets voor De Amsterdamse Zomer met Wolter Kroes!

Deze winactie is gesloten.

Deze zomer ervaren we anders dan andere zomers, maar dat betekent niet dat we onze favoriete artiesten moet missen! Samen met de grootste artiesten van Nederlandse bodem vieren we namelijk samen De Amsterdamse Zomer! Een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Een intiem concert van je favoriete artiest is iets waar veel mensen van dromen. Met maximaal 200 mensen geniet je van een bijna persoonlijke ervaring met je idool onder het genot van een hapje en een drankje. Er komt alleen alweer bijna een eind aan een van de meest succesvolle evenementen van dit jaar.

Maar gelukkig zijn er nog tickets beschikbaar voor concerten van geweldige artiesten zoals Rolf Sanchez, O’G3NE, Lil Kleine, Willeke Alberti en nog veel meer! Naast dat je geniet van een heerlijke middag of avond met geweldige muziek, kun je ook kiezen uit diverse borrel-, ontbijt-, en/of lunchboxen van Brasserie van Dam en Mama Kelly.

Wie kent hem niet! Volkszanger en rasartiest Wolter Kroes is ook te bewonderen tijdens De Amsterdamse Zomer. Wolter Kroes is al decennialang een van de meest optredende artiesten van Nederland en heeft met hits als “Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ en ‘Viva Hollandia’ de harten van het Nederlandse volk veroverd.

Wil jij een avond genieten van de beste hits van Wolter Kroes? Laat ons hieronder dan weten met wie jij graag naar De Amsterdamse Zomer wilt gaan op 23 augustus om 20.00 uur en maak kans op twee kaartjes!

Delen