GESLOTEN: Balance your senses spray voor rust en meer energie!
Delen

GESLOTEN: Balance your senses spray voor rust en meer energie!

Deze winactie is gesloten.

Het nieuwe 100%NL Magazine staat weer boordevol leuke winacties! Doe jij al mee? Maak nu kans op Balance your senses spray van Charlotte Labee!

In het leven draait alles om balans. Die balans begint in het brein, dat in nauwe verbinding staat met de zintuigen. Een krachtig zintuig zoals de reuk geeft je hersenen belangrijke informatie over de omgeving en beïnvloedt hiermee je hersengolven en gemoedstoestand. Met geur kun je dus aansturen hoe je jezelf voelt! Dit is de reden waarom gezondheidsgoeroe Charlotte Labee enorm enthousiast is over de Balance Your Senses Spray. Deze heerlijke spray bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontwikkeld om je hersenprocessen positief te beïnvloeden. De Balance Your Senses Spray komt in 4 verschillende geuren (Mint, Lavender, Lemon & Rosemary), met elk hun eigen bijzondere kenmerken.

Wil jij de voordelen van deze sprays ondervinden voor je gemoedstoestand? Laat ons dan weten wat jij graag doet om te relaxen en maak kans op een geur naar keuze!

Delen