100%NL Magazine Jeans Centre
Delen

GESLOTEN: 10x een cadeaubon van Jeans Centre t.w.v. €100!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op één van de 10 cadeaubonnen van Jeans Centre ter waarde van maar liefst €100? Dan is dit je kans!

Jeans Centre

De donkere dagen worden steeds korter en langzaam maar zeker komt het voorjaar weer in zicht. Tijd voor frisse kleurtjes, vrolijke printjes en een nieuwe garderobe. En die shop je natuurlijk bij Jeans Centre!

Want bij Jeans Centre vind je de allermooiste kleding voor heren, dames en kinderen. Altijd gemaakt van de beste kwaliteit en helemaal afgestemd op de laatste trends. Van spijkerbroeken tot jurkjes en van een hip gilet tot aan een comfy sweater. Je vindt er werkelijk alles!

WIN!

Voor iedereen die snakt naar nieuwe, prachtige kleding hebben wij heel erg goed nieuws! Want je maakt nu kans op één van de 10 cadeaubonnen van Jeans Centre ter waarde van maar liefst €100! Stel je eens voor wat je daar allemaal van kunt kopen? Heb jij je oog al laten vallen op een mooi item?

Enquête

Het enige dat we je vragen te doen is om onderstaande enquête in te vullen, dit kost je maar 3 minuten van je tijd. Nadat je de enquête hebt ingevuld en je gegevens hebt achtergelaten doe je automatisch mee met deze winactie. Simpel toch? 😉

Schat jij je kansen hoog in en heb je 3 minuten de tijd? Vul dan hieronder de enquête in en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jeans Centre

Delen