100%NL Magazine Livera
Delen

GESLOTEN: een cadeaubon van Livera ter waarde van €50!

Deze winactie is gesloten.

Een cadeaubon van €50 van Livera willen we allemaal wel winnen toch? Doe snel mee om kans te maken!

Livera

Met de nieuwe lingeriecollectie nodigt Livera vrouwen uit om zichzelf meer te verwennen. Want niets is aantrekkelijker dan een zelfverzekerde vrouw, die zich lekker voelt in wat ze draagt. Kant is er weer in vele soorten. Nieuw of gerecycled. In pasteltinten of felle kleuren. In de kleur van je huid, sexy rood of ingetogen roze: er is ook dit seizoen weer een lievelings BH voor elke vrouw. Hoge taille slips en strings maken een comeback. Ideaal voor het creëren van een perfect passende look. Want als het aan Livera ligt, verdient elke vrouw het om een goede relatie met haar lichaam te hebben.

100%NL Magazine

Cadeaubon t.w.v. €50

Hoe ziet jouw ondergoedla eruit? Hoe liggen je BH’s erbij? Allemaal versleten? Op kleur georganiseerd? Of op mood? Liggen jouw lievelings BH’s bovenop? Is er versterking nodig? Jouw nieuwe lieveling BH’s liggen op je te wachten bij Livera. Ze kunnen niet wachten om erbij te liggen. Weet jij al wat je zou aanschaffen als jij de gelukkige winnaar wordt van de cadeaubon van Livera?

WIN!

Maak nu kans op een cadeaubon ter waarde van €50 van Livera! Het enige wat je moet doen om kans te maken is hieronder het winformulier in te vullen. Simpel toch?

Delen