100%NL Magazine Kat Prins Petfoods
Delen

WIN: een overheerlijke cadeaubox voor jouw geliefde kat!

Heb jij de allerliefste kat van Nederland en wil je hem of haar eens flink verwennen? Maak nu kans op een overheerlijke cadeaubox voor je geliefde kat!

Prins Petfoods

Huisdiereigenaren die hun dier écht liefhebben kopen hun voeding natuurlijk bij Prins Petfoods. Bij Prins Petfoods maken ze hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding met alle liefde en passie. De missie van Prins Petfoods? Het welzijn van dieren verbeteren. Dat klinkt iedereen toch als muziek in de oren?

Kijk snel op www.prinspetfoods.nl om te zien welke maaltijd het beste bij jouw dier past!

WIN!

Wil jij kans maken op zo’n overheerlijke cadeaubox voor jouw geliefde kat? Meedoen is hartstikke simpel! Het enige wat we van je vragen is om vragenlijst in te vullen. Na het invullen van de vragenlijst doe je automatisch mee met de winactie. Doe jij al mee?

Éxtra leuk: als dank voor je deelname maakt Prins Petfoods voor elk volledig ingevulde vragenlijst €1 over naar de Prins Foundation. De Prins Foundation wil het dierenwelzijn op álle mogelijke manieren verbeteren. Je maakt dus niet alleen kans op de cadeaubox, maar steunt daarmee ook tegelijk een goed doel.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

100%NL Magazine Prins Petfoods

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Prins Petfoods

Delen