GESLOTEN: Een 7-daagse cruise voor 2 personen in de Middellandse Zee!
Delen

GESLOTEN: Een 7-daagse cruise voor 2 personen in de Middellandse Zee!

Deze winactie is gesloten.

Het was een zomer voor in de boeken. En dan bedoelen we het niet op een positieve manier. We hebben meer regen gezien dan zon en kunnen eigenlijk allemaal wel wat extra vitamine D gebruiken. Ben je nog niet op vakantie geweest dit jaar of ben je eigenlijk wel toe aan een weekje zon, zee, strand en mooie steden? Doe dan mee met onze winactie en misschien vaar jij in oktober wel mee met de MSC Grandiosa naar de Middellandse Zee!

Onvergetelijke ervaring

Met MSC Cruises ontdek jij de Middellandse Zee zoals je deze nog nooit gezien hebt. Met de MSC Grandiosa vaar je langs het bruisende Barcelona en het heerlijke Valencia in Spanje en ontdek je de kleurrijke haven van Portofino, het pittoreske Cinque Terre en natuurlijk het culturele hoogtepunt van Italië: Rome. Een heerlijke week zonder zorgen, compleet verzorgd door MSC Cruises.

Behouden vaart

Dankzij de strikte gezondheid- en veiligheidsprotocollen kun je met een gerust hart aan boord stappen. Zowel gasten als bemanningsleden worden voor inscheping getest. Er zijn extra COVID-19-tests tijdens de cruise en een dagelijkse temperatuurcontrole. Om afstand tot elkaar te kunnen houden, wordt maximaal 70% van de capaciteit van het schip gebruikt, waardoor je lekker de ruimte hebt. In openbare binnenruimtes moeten mondkapjes worden gebruikt, met uitzondering van wanneer je zit in restaurants en in bars. Alle ruimtes worden meerdere keren per dag schoongemaakt en ontsmettingsmiddelen zijn overal beschikbaar. Ook de excursies worden op een beschermde manier uitgevoerd, wat betekent dat je alleen in contact komt met mensen die ook getest zijn.

Zorgeloze cruisevakantie

Een complete zorgeloze cruisevakantie aan boord van de MSC Grandiosa met vetrekt op maandag 18 oktober vanuit Genua. MSC Cruises geeft maar liefst 5 cruisevakanties weg voor 2 personen. Beantwoord de vraag en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars. De vraag is: Hoeveel jaar maritieme ervaring heeft MSC Cruises? Het antwoord kun je hier vinden!

Wat is inclusief:

 • Verblijf in een hut voor 2 personen
 • Easy Drankpakket
 • Internetpakket
 • Gratis Diner in een specialiteiten restaurant voor 2 personen
 • 2 Excursies inbegrepen
 • Aurea Spa behandeling van 30 minuten
 • Hotel Service Charge en Unicef bijdrage
 • Indien nodig een transfer van de luchthaven Genua naar inschepingshaven
 • Ons verplichte COVID Protection Plan verzekering

Wat is exclusief?

 • Vervoer van Nederland naar de haven in Genua en vice versa
 • Eventuele kosten voor een PCR-test of antigeentest en andere vereisten die worden gesteld door de betreffende landen om te mogen reizen en door MSC Cruises zelf conform het Health & Safety protocol om aan boord te mogen
 • Overige persoonlijke uitgaven die niet vermeld staan bij inbegrepen

De hierboven getoonde informatie is onder voorbehoud van wijzigingen indien nodig. De algemene voorwaarden van de winactie vind je hier. 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met MSC Cruises.

Delen