100%NL Magazine Keukenhof
Delen

GESLOTEN: een geweldig dagje uit naar Keukenhof!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op een onvergetelijk dagje uit naar Keukenhof? Doe dan snel mee aan deze winactie!

Keukenhof

Van over de hele wereld komen mensen naar Nederland, speciaal voor Keukenhof. Maar pas als je er zelf bent geweest, begrijp je waarom dat is. Het waanzinnige mooie park is dit jaar van 23 maart tot en met 14 mei open.

Een dagje weg

Een bezoekje aan Keukenhof staat garant voor een perfect dagje weg. Het feest begint al voordat je binnen bent. Keukenhof heeft duizenden bloembollen geplant op vijf rotondes langs de Westelijke Randweg. De entree van Lisse staat daardoor prachtig in bloei.

Centraal in het park vind je een kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin waar de kinderen kunnen klimmen en zwieren aan de kabelbaan. Honger of dorst gekregen? Geen probleem. In het park zijn verschillende restaurants waar je – met het allermooiste uitzicht – ieder moment van de dag kunt genieten van een lekker ontbijt, uitgebreide lunch of warme maaltijd.

WIN

In samenwerking met Keukenhof mogen wij 4 x 5 tickets (+ een parkeerkaart) weggeven! Hoe te gek is dat! Niets houdt je nu nog tegen om te genieten van een prachtig en kleurrijk dagje weg.

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Doe dan snel mee!

Delen