GESLOTEN: kaartjes voor de bioscoopfilm De Piraten van Hiernaast!
Delen

GESLOTEN: kaartjes voor de bioscoopfilm De Piraten van Hiernaast!

Deze winactie is gesloten.

Maak nu kans op vier kaartjes voor de Nederlandse film De Piraten van Hiernaast!

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee… Je ziet de film de Piraten van Hiernaast vanaf 1 juli in de bioscopen.

Onder andere Egbert-Jan Weeber, Tygo Gernandt en Pim van Hoeve spelen mee in de film. Gezellig eropuit met het hele gezin! Wil jij kans maken op 4 kaartjes? Laat ons hieronder dan weten met je hier graag heen zou willen en maak kans! Éxtra leuk: de winnaar ontvangt niet alleen 4 tickets voor de film maar ook nog eens het spannende boek!

*Let er wel op dat je van tevoren je bezoek aan de bioscoop moet reserveren. De gewonnen tickets kunnen dan bij aankomst in de bioscoop worden ingeleverd.

100%NL Magazine film Piraten

Delen