GESLOTEN: Maak kans op jouw favoriete boeket van Topbloemen.nl (inclusief vaas)
Delen

GESLOTEN: Maak kans op jouw favoriete boeket van Topbloemen.nl (inclusief vaas)

Deze winactie is gesloten.

Niets leuker dan je huis opleuken met een prachtig boeket. Of je nu van rozen houdt, zonnebloemen of gewoon meerdere soorten bloemen in een boeket: Topbloemen.nl heeft het allemaal! En bij 100%NL magazine maak je nu kans om jouw favoriete boeket te winnen inclusief vaas.

Geweldige beoordeling

Topbloemen.nl bezorgt al jaren boeketten door heel Nederland. Bestel jij je bloemen vóór 14:00 uur? Dan worden ze vandaag nog bezorgd! Ze worden niet zomaar door meer dan 200.000 klanten beoordeeld met een 9,1.

Bestellen

Het bestellen gaat bovendien heel makkelijk. Op de website van Topbloemen.nl kies je een boeket uit, je voegt eventueel een persoonlijk kaartje eraan toe, vult het bezorgadres in en betaalt heel gemakkelijk direct of achteraf. Het boeket wordt door de lokale bloemist bij de ontvanger persoonlijk bezorgd. Ideaal als je iemand wilt verrassen met een boeketje of gewoon jezelf wilt trakteren!

Thema’s

Speciaal voor het EK kun je nu ook kiezen voor een EK-voetbal boeket vol oranje bloemen inclusief een heerlijke cava cadeau. Bovendien bieden ze ook een boeket aan welke geschikt is voor hooikoortspatiënten.

Andere merken

Wist je dat Topbloemen.nl een van de succesvolle merken is van Topgeschenken.nl? Net zoals Toptaarten.nl waar je de meest heerlijke taarten bestelt en Topfruit.nl waar je aan het juiste adres bent voor fruitmanden. Voor de leukste geschenken zoals relatiegeschenken, verjaardagscadeaus, jubileum en veel andere leuke geschenken ga je naar Topgeschenken.nl. Ben je een zakelijke klant? Maak dan een zakelijk account aan op Topgeschenken.nl en bestel taart, fruit, bloemen en geschenken op één rekening, dat wel is zo makkelijk!

Winnen!

Wil jij kans maken op een van de prachtige boeketten van Topbloemen.nl inclusief vaas? Ga dan naar de website van Topbloemen.nl, zoek jouw favoriete boeket uit, laat ons weten wat de naam is van jouw favoriete boeket en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Topbloemen.nl

Delen