100%NL Magazine Miss Nederland 2021
Delen

GESLOTEN: 2 kaartjes voor de grote finaleshow van Miss Nederland 2021!

Deze winactie is gesloten.

Zondag 29 augustus is het zover. Dan stralen negen mooie dames op het podium van Studio 21 in Hilversum in de Finale van Miss Nederland. En jij kunt erbij zijn!

De grote finaleshow

De grote finaleshow vindt plaats van 19:00 tot 23.00 uur in Hilversum. De finalisten zijn wekenlang klaargestoomd om die zondagavond te stralen als nooit tevoren. Huidige Miss Nederland Denise Speelman zal haar kroon doorgeven aan een van de negen prachtige dames.

Groot spektakel

Ook dit jaar wordt het weer een groot spektakel! De 9 finalisten stellen zich allereerst voor aan het publiek waarna er verschillende catwalk rondes plaatsvinden en de finalisten hun talenten laten zien. Natuurlijk zijn er ook diverse artiesten die zorgen voor het entertainment die avond. Patricia van Haastrecht, Valerie Curlingford en Dwight Dissels zingen die avond de sterren van de hemel!

Miss Nederland 2021

Aan het einde van de avond kiest de jury, bestaande uit: William Rutten, Monique Collignon, Monique Westenberg, Marc Forno, Marvy Rieder, Kristina Bozilovic, en National Director Monica van Ee, welke finalist het komende jaar de titel Miss Nederland 2021 mag dragen. Zij zal ons land internationaal vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing. De presentatie is in handen van Bart Ettekoven, bekend van o.a. Shownieuws, en Zoey Ivory die zelf in 2016 de titel en kroon van Miss Nederland in ontvangst mocht nemen.

Bestel hier je tickets!

Een heerlijk avondje uit waar jij bij kunt zijn! Bestel hier je kaartjes of doe mee met onze winactie! Laat ons weten wie je graag meeneemt naar de Finale van Miss Nederland en maak kans op twee kaartjes!

Delen