100%NL Magazine Numatic
Delen

GESLOTEN: de Hetty Quick én de Hetty Earpods t.w.v. €469!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op zowel de roze Hetty Quick en de roze Hetty Earpods? Dan is dit jouw kans!

De Hetty Quick

Het stofzuigen van je woning was nog nooit zo leuk als met de Hetty Quick! De vrolijke, roze stofzuiger ziet er niet alleen geweldig uit, ze levert ook nog geweldige prestaties!

De Hetty Quick is een draadloze steelstofzuiger die in tegenstelling tot andere steelstofzuigers niet zakloos is, maar gebruik maakt van filter pods. Door deze filter pods is de steelstofzuiger gemakkelijk te legen. De Hetty Quick heeft een afneembare 25,2V lithium-ionbatterij die eenvoudig is te verwisselen en tot wel 60 minuten aan één stuk door mee gaat. Geloof ons: je huis werd nog nooit zó schoon!

Natuurlijk is er ook aan de mannen ook gedacht, er bestaat namelijk ook een iets mannelijkere versie van deze geweldige stofzuiger: de Henry Quick!

De Hetty Earpods

Wil jij van het stofzuigen een écht feestje maken? Dat kan! Combineer de vrolijke Hetty Quick met de compacte Hetty Earpods! Natuurlijk zijn deze ook roze van kleur zodat het helemaal hoort bij je look. De Hetty Earpods worden geleverd in een bijpassende case. De roze rakkers zijn draadloos, eenvoudig te koppelen met je telefoon en bieden het allerbeste geluid. Ideaal om muziek mee te luisteren tijdens het stofzuigen! 😉

 

WIN!

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs ter waarde van maar liefst €469? Doe dan snel mee met deze winactie om kans te maken!

Laat ons hieronder weten waarom jij de winnaar moet zijn en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Numatic

Delen