100%NL Magazine high tea Appeltern
Delen

WINACTIE GESLOTEN: een overheerlijke high tea in het leukste theehuisje van Nederland

Wil jij kans maken op een luxe high tea voor 4 personen in het leukste theehuisje van Nederland? Dan is dit je kans!

Deze winactie is gesloten

High tea

Er is één speciaal moment op de dag waarop de tijd lijkt stil te staan. Je ruikt de geur van versgezette thee, de tafel staat vol met smakelijke traktaties en er ontstaat ruimte voor intieme gesprekken met dierbaren. Dit is het magische uur van de ‘afternoon tea’, een traditie die diep geworteld is in de Engelse cultuur, maar bij ons beter bekend staat als de High Tea.

100%NL Magazine High Tea winactie

Het leukste theehuisje van Nederland

Ben jij ook zo’n fan van de high tea en ben je op zoek naar iets speciaals? Dan is het roze theehuisje in de Theetuin van Appeltern echt iets voor jou! In de Theetuin worden de gasten welkom geheten met een keuze uit verschillende theeën of koffie, gevolgd door diverse hartige snacks, sandwiches en natuurlijk de onmisbare scones, geserveerd met clotted cream en jam. Liefhebbers van zoetigheid zullen genieten van de brownies en andere lekkernijen, stuk voor stuk bereid in eigen keuken.

In de Appeltern Adventure Gardens vind je niet alleen de mooiste tuininspiratie en trends, maar ook een klein, roze en schattig theehuisje. Deze dromerige locatie zorgt ervoor dat je high tea echt naar een hoger niveau wordt getild en is daarna ook nog eens erg Instagrammable! Succes gegarandeerd! 😉 100%NL Magazine Theehuisje

 

WIN!

Wil jij kans maken op een overheerlijke high tea voor 4 personen? Dan is dit je kans!

Door onderstaand winformulier in te vullen maak je automatisch kans op deze lekkernij. Wie weet zit jij binnenkort dan wel met je 3 liefste naasten te genieten van al het lekkers in het prachtige, roze theehuisje. Heel veel succes!

Delen