100%NL Magazine Hersenstichting VitalityExperience
Delen

GESLOTEN: 5x 2 tickets voor Kick Off Vitality Experience op 13 april

Deze winactie is gesloten.

Op zaterdag 13 april vindt het Vitality Experience Festival plaats in de Metaalkathedraal in Utrecht. Tijdens dit festival zijn er verschillende workshops te volgen, sporten te beoefenen en kun je genieten van diverse sprekers die je meenemen in hun kijk op fit en gezond ouder worden. Wil je hierbij zijn? Dat is dit je kans!

Vitality Experience 2024

Na 2 succesvolle festival edities is het tijd voor de volgende stap… een landelijke week vol met lokale activiteiten ter bevordering van de vitaliteit en (hersen)gezondheid van de 50 plus doelgroep.

Fit en gezond ouder worden

Fit en gezond ouder worden, dat willen we natuurlijk allemaal. Maar hoe doe je dat nou en met wie? De Vitality Experience gaat je hier op een creatieve en laagdrempelige manier bij helpen. Van 13 t/m 20 april vindt de derde editie plaats van de Vitality Experience, hét vitaliteitsfestival voor na je vijftigste. Het doel: jou inspireren om vitaler en gelukkiger te leven.

Kick off Vitality Experience

Op 13 april vindt de officiële aftrap plaats van de Vitality Experience middels een eigen festival in Utrecht. Een festival zoals je niet eerder hebt gezien, gericht op fysieke, sociale en hersengezondheid. Verwacht een diverse mix van activiteiten die je laagdrempelig kan uitproberen. Van actief in beweging en dansen tot het prikkelen van je brein en meezingen met muzikanten. De activiteiten zullen je in de breedste zin uitdagen om vitaler te leven. Het festival vindt op een bijzondere locatie plaats met veel historie en gezelligheid staat voorop. Uiteraard zijn de ambassadeurs van de Vitality Experience ook aanwezig – Erik Scherder, Jaap Jongbloed en Nelli Cooman. Zij nemen je mee in hun kijk op fit en gezond ouder worden. Dit wil je echt niet missen dus wees er snel bij, er is een beperkt aantal tickets!

WIN!

Wil jij kans maken op 2 tickets voor deze fantastische Kick off van de Vitality Experience? Dan is dit je kans! Laat ons weten waarom jij deze tickets wilt winnen. Vul onderstaand formulier in en doe mee!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hersenstichting

Delen