GESLOTEN: geweldige prijzen met de kleurwedstrijd van Hoogvliet supermarkten!
Delen

GESLOTEN: geweldige prijzen met de kleurwedstrijd van Hoogvliet supermarkten!

Deze winactie is gesloten.

Niets leuker dan het kleuren van de leukste Sinterklaas kleurplaten. Is jouw kindje ook een creatieveling met potloden stiften of zelfs glitters? Bij Hoogvliet supermarkten kun je nu geweldige prijzen winnen met de Hoogvliet Kleurwedstrijd!

Pak je kleurpotloden, stiften, verf of glitters er dus maar bij, download de groepskleurplaat op de website van Hoogvliet of neem hem mee uit de winkel en maak er een kunstwerk van. Behoort jouw kunstwerk tot de 5 fraaiste inzendingen? Dan maak je ook nog eens kans op geweldige prijzen!

Wat kun je winnen? Als een van de vijf winnaars maak je kans op een waardebon van Intertoys, Ballorig of Hoogvliet t.w.v. € 20. Je kunt meedoen met de kleurwedstrijd, door je meesterwerk op je eigen Instagramfeed te posten met #HoogvlietKleurwedstrijd en vergeet @HoogvlietSupermarkten niet te taggen. De vijf mooiste gaan er met de winst vandoor.

Dus neem de kleurplaat mee naar de winkel of print de mooie kleurplaat gelijk uit. Je kunt meedoen tot 2 december en donderdag 3 december zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Kleuren maar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hoogvliet Supermarkten.

Delen