header_woonmallalexandrium2021
Delen

GESLOTEN: Knallend het oude jaar uit: maak kans op €250,- shoptegoed bij Woonmall Alexandrium!

Het jaar is nu écht bijna ten einde. Met déze te gekke winactie ga jij knallend het oude jaar uit!

Voor veel mensen is 2022 weer een veelbewogen jaar geweest. Tijd om vooruit te kijken én plannen voor het nieuwe jaar te maken! Wat zijn jouw goede voornemens voor 2022?

Woonvoornemen voor 2022

Monique (31) uit Rotterdam wil in het nieuwe jaar meer tijd voor zichzelf vrij maken: “Ik neem me voor, dat ik eindelijk na een dag heel hard werken lekker tot rust kan komen in een nieuwe loungestoel en hier zeker een uur in blijf zitten genieten.”

Heb jij zelf ook een goed ‘woonvoornemen’ voor 2022? De winkeliers van Woonmall Alexandrium zijn razend benieuwd en helpen jou graag om dat goede woonvoornemen te realiseren. Zij gaan de leukste voornemens namelijk belonen met een aantal wooncheques ter waarde van wel € 250! Als dat geen goed begin van het jaar is?!

55 woonwinkels onder één dak

Bij Woonmall Alexandrium in Rotterdam vind je de mooiste meubels, woonaccessoires én de laatste woontrends! Met meer dan 50 woonwinkels onder één dak kun jij er gegarandeerd slagen!

Win een wooncheque van Woonmall Alexandrium!

Wil jij kans maken op een wooncheque van Woonmall Alexandrium ter waarde van €250? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie! Beschrijf jouw goede woonvoornemen en hopelijk wordt deze dan binnenkort gerealiseerd! Dus waar wacht je nog op?

woonmallalexandrium

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Woonmall Alexandrium.

Delen