GESLOTEN: het overheerlijke kookboek Karsu's Kitchen
Delen

GESLOTEN: het overheerlijke kookboek Karsu’s Kitchen

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op het heerlijke kookboek van Karsu boordevol inspiratie? Doe dan snel mee aan deze winactie!

Karsu’s Kitchen

In Karsu’s Kitchen deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de rijke Turkse keuken. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden. Een mooi boek met persoonlijke verhalen, een culinaire reis van Istanbul naar Hatay en prachtige fotografie van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld en Elvan Ünlü.

WIN!

Wil jij kans maken op dit overheerlijke kookboek van Karsu? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier in te vullen. Heel veel succes!

Recept Ispanakli Yumurta (4p.)

Benodigdheden:

  • 3 el olijfolie
  • 1/2 rode peper
  • 1/4 rode paprika
  • 1/2 ui
  • 200g gewassen bladspinazie
  • 1/2 tl zout
  • 1/2 tl zwarte peper
  • 3 eieren

Verwarm een koekenpan op matig vuur en schenk de olijfolie erin. Snij de rode peper en paprika in halve ringen en snipper de ui. Als de olijfolie warm genoeg is, voeg je de rode peper, paprika en ui toe en fruit je ze in een paar minuten aan. Hak de spinazie fijn en doe deze dan in drie keer in de pan. Roer goed na elke toevoeging. Zodra de spinazieblaadjes geslonken zijn, kun je het volgende deel toevoegen. Doe er wat zout en zwarte peper door en schep nog een paar keer goed om. Breek de eieren boven de spinazie. Bak ze zo dat de dooiers nog smeuïg blijven. Lekker met romige Turkse yoghurt en Turks brood.

Eet smakelijk!

 

Delen