100%NL Magazine Hersenstichting Lezing Erik Scherder
Delen

GESLOTEN: 5 x 2 plekken voor de lezing “Brains & Bouls” van Erik Scherder in Amsterdam tijdens de Vitality Experience week

Deze winactie is gesloten.

Op 17 april van 10.00 - 13.00 uur neemt ambassadeur Erik Scherder ons tijdens een lezing mee in het brein tijdens de Vitality Experience in de hippe Mooie Boules Bar in Amsterdam en sluiten we af met een gezellig potje jeu de boulen. Wil je hierbij zijn? Dan is dit je kans!

Vitality Experience 2024

De Vitality Experience betekent.. een landelijke week vol met lokale activiteiten ter bevordering van de vitaliteit en (hersen)gezondheid van de 50 plus doelgroep. De Hersenstichting gelooft dat iedereen zoveel mogelijk uit het leven moet kunnen halen. Wie je ook bent, en welke leeftijd je ook hebt. Ook als 50-plusser kun je een heleboel doen om mentaal en fysiek fit te blijven. Met de Vitality Experience van 13 tot een met 20 april helpen ze je graag op weg. Tijdens deze week krijg je de kans om nieuwe, avontuurlijke en sportieve activiteiten voor lichaam en geest te proberen. Deze activiteiten zijn gericht op het verbeteren van de fysieke, sociale en hersengezondheid. Van yoga en padel tot bridge, dansen en interessante workshops en lezingen, bijvoorbeeld van de ambassadeurs Erik Scherder, Jaap Jongbloed en Nelli Cooman.

Waarom is het belangrijk dat je vitaal bent en blijft?

Door te werken aan je hersengezondheid bouw je een zogenaamde cognitieve reserve op. Cognitieve reserve zorgt ervoor dat je langer op hetzelfde niveau kunt presteren. Het kan niet voorkomen dat je hersenen verouderen, maar het kan wel klachten die bij veroudering horen, zoals trager denken of problemen met onthouden, uitstellen.

Lezing Erik Scherder + Jeu de boules

Op 17 april van 10.00 – 13.00 uur neemt ambassadeur Erik Scherder ons tijdens een lezing mee in het brein in de hippe Mooie Boules Bar in Amsterdam en sluiten we af met een gezellig potje jeu de boulen.

WIN!

Wil jij kans maken op 2 plekken voor deze lezing? Dan is dit je kans! Laat ons weten waarom jij deze plekken wilt winnen. Vul onderstaand formulier in en doe mee!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hersenstichting

Delen