100%NL Magazine Antje Monteiro winactie
Delen

GESLOTEN: een meet & greet met Antje Monteiro + één van haar geselecteerde Norah looks

Norah en Antje Monteiro onthullen een tweede samenwerking met een frisse voorjaarscollectie. Wil jij kans maken op een geweldige outfit uit deze nieuwe collectie én een meet & greet met Antje? Lees dan snel verder!

Norah X Antje Monteiro

Norah, het toonaangevende kledingmerk, deelt vol enthousiasme het nieuws over haar tweede samenwerking met de getalenteerde Nederlandse zangeres en presentatrice, Antje Monteiro. Na het overweldigende succes van hun eerste collectie vorig jaar, introduceren Norah en Antje Monteiro nu een nieuwe, exclusieve voorjaarscollectie met betoverende kleuren.

Voorjaarscollectie

De voorjaarscollectie belichaamt een harmonieuze mix van stoere materialen, waaronder denim, tijdloze stukken zoals een verfijnde trenchcoat, trendy pakken en vrouwelijke vormen. Deze collectie biedt een veelzijdige selectie aan items om elke garderobe klaar te maken voor het komende seizoen. In tegenstelling tot de vorige samenwerking, waar de nadruk lag op zonnige prints en gedurfde kleuren, richt deze collectie zich op kalme en elegante tinten, variërend van zachte pastels tot koningsblauw.

Antje Monteiro

Antje Monteiro, met haar stijlvolle flair en charismatische uitstraling, heeft persoonlijk elk item van de collectie geselecteerd. Ze deelt haar enthousiasme: “Ik hou ervan om vrouwen te inspireren en te motiveren. Kleding is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Daarom ben ik ontzettend blij met deze samenwerking en hoop ik dat mijn zorgvuldig gekozen items het beste in jou als vrouw naar boven halen.”

In de winkel

Deze exclusieve collectie van Norah en Antje Monteiro zal vanaf 13 februari verkrijgbaar zijn in alle Norah-winkels en online via www.norah.eu. Wees er snel bij, want deze limited edition collectie zal naar verwachting snel uitverkocht zijn.

Een paar ontzettend gelukkige winnaars zullen de kans krijgen om op 9 februari aanwezig te zijn bij de pre-launch in de Norah winkel in Maarssen. Niet alleen zul je de allernieuwste collectie als een van de eersten kunnen bewonderen, maar je zult ook de kans krijgen om Antje in het echt te ontmoeten én je wint en geweldige outfit uit de gloednieuwe collectie!

Wil jij kans maken op deze geweldige en unieke prijs? Laat dan hieronder je gegevens achter en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Norah

Delen