100%NL Magazine Brownie Box
Delen

WINACTIE GESLOTEN: de Moederdagspecial Brownie Box van The Brownie Box!

Nog een paar dagen en dan is het Moederdag. De dag waarop we alle lieve mama’s verwennen, want ze verdienen het. Maak nu kans op een Moederdagspecial Brownie Box om jouw mama te verrassen!

Moederdag

Zondag 14 mei zetten we alle lieve mama’s weer in het zonnetje, want het is Moederdag! De perfecte gelegenheid om jouw moeder te verrassen.  Waarom niet met een Brownie Box vol handgemaakte, verse brownies?

The Brownie Box

Persoonlijk, aandacht en kwaliteit. Daar staat The Brownie Box voor. Die liefde en aandacht proef je terug in elke hap! Geloof ons, nadat je de brownies van The Brownie Box hebt geproefd ben je verkocht!

Moederdagspecial: Aardbeien Blondie

Deze zomerse Aardbeien Blondies vol met liefde. Speciaal voor Moederdag, omdat alle lieve moeders een extraatje verdienen.

De Aardbeien Blondie is gevuld met amandelkoekjes en met een swirl van aardbeien. Weer zo’n meesterwerk van het Brownie-ontwikkelteam!

WIN!

Wil jij kans maken op één van de drie overheerlijke Moederdagspecial Brownie Boxen? Doe dan snel mee met deze winactie! Laat ons hieronder weten waarom jouw mama zo speciaal is, laat je gegevens achter en maak kans!

Pssst! Wil jij de Aardbeien Blondie nu al proberen of cadeau geven? Probeer de Aardbeien Blondie nu met 15% korting! Gebruik de code: 100%moederdag op de website! *De kortingscode is geldig t/m 14 mei 2023.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met The Brownie Box

Delen