100%NL Magazine Poesie
Delen

GESLOTEN: Maak kans op 1 jaar lang gratis Poésie® natvoeding!

Deze winactie is gesloten.

Een nieuw jaar is begonnen en waarschijnlijk heb je een aantal goede voornemens zoals "gezonder leven". Dat wil je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je lieve huistijger. Kies dit jaar voor gezonde en lekkere voeding voor je kat zoals Poésie!

Alle vitaminen en mineralen die jouw kat nodig heeft, zitten in de natvoeding van Vitakraft Poésie. Ook worden er aan Poésie geen suikers toegevoegd en kun je als baasje kiezen uit vier verschillende soorten natvoeding: Póesie Création, Poésie Délice, Poésie Délice Junior en Poésie Mousse. Poésie zorgt elke dag voor een echte smaakexplosie voor je kat met alleen de beste ingrediënten. 

Maak kans op een jaar gratis Poésie® natvoeding

Wil jij ook alleen maar het allerbeste voor je lieve vriend? Van 18 januari tot 14 februari kun je mee doen met de gedichtenwedstrijd van Vitakraft. Maak een mooi gedicht over je kat en houd het onderwerp “samen” goed in gedachten. Stuur je gedicht op en maak kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis Poésie én jouw gedicht in een echte gedichtenbundel! Ga snel naar de website van Vitakraft en doe mee!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakraft.

Delen