100%NL magazine NHA
Delen

GESLOTEN: Pre-order nu het Nederland heeft Alles zomermagazine en maak kans op te gekke prijzen!

Deze winactie is gesloten.

Het Nederlands heeft Alles zomermagazine is nu te pre-orderen! Wanneer je dit doet maak je tegelijkertijd kans op te gekke prijzen.

Bas Smit & Nicolette van Dam

Wie kent ze niet? De goedlachse Bas Smit en de bloedmooie Nicolette van Dam: niet alleen een superpapa en -mama voor hun twee dochters maar daarnaast ook nog twee ondernemers in hart en nieren. Allebei zijn ze razend populair op Instagram en lijkt het erop dat alles was ze doen succesvol is.

Nederland heeft Alles

Toen in 2020 het coronavirus de wereld in zijn greep hield en we massaal met z’n allen thuis en in eigen land moesten blijven, besloten Bas en Nicolette om op pad te gaan in ons eigen kleine kikkerlandje. Tijdens deze periode ontdekte het stel dat Nederland zóveel te bieden heeft. De leukste steden, de mooiste natuurgebieden, de meest geweldige uitjes en nog veel meer. Op Instagram namen ze hun volgers mee op de uitstapjes en de reacties waren lovend. Dus besloten Bas en Nicolette om ‘Nederland heeft Alles‘ in het leven te roepen.

Inmiddels is Nederland heeft Alles een begrip geworden, trekt de website ontzettend veel bezoekers én zijn er inmiddels ook 2 boeken uitgegeven. Maar er is nog meer…

Zomermagazine

Want deze zomer is Nederland heeft Alles terug met een waanzinnig zomermagazine! Met dit magazine heb jij de ultieme gids in handen voor een onvergetelijke zomer in eigen land. Je leest er interviews, heerlijke verhalen én natuurlijk de allerbeste tips voor een geslaagd uitje in Nederland. Een must-have, als je het ons vraagt.

Het Nederland heeft Alles zomermagazine is nu te pre-orderen via de website. Iedereen die deze pre-order t/m 4 juni plaatst maakt automatisch kans op geweldige prijzen. Want wat dacht je van een cadeaukaart  ter waarde van €50,- voor Beekse Bergen of een gratis Escape Tour voor 2-4 personen in één van de 45 steden?

Wacht daarom niet langer en pre-order het Nederland heeft Alles zomermagazine nu!

Delen