100%NL Magazine Patty Brard
Delen

GESLOTEN: Het zeer gewilde panter-pakket van Patty Brard!

Deze winactie is gesloten.

Als we aan panter denken, denken we natuurlijk automatisch aan Patty Brard! Maak nu kans op een pakket vol met zeer gewilde items uit de nieuwe exclusieve collectie van Patty Brard!

Patty Brard

Al meerdere malen heeft Patty Brard in samenwerking met Kruidvat een exclusieve collectie ontworpen. Keer op keer vliegen de artikelen de winkel uit en raken de collecties in no time uitverkocht.

Vanaf 20 februari ligt er weer een nieuwe collectie van Patty in de schappen van de Kruidvat. Met dit keer een item die écht niet kan ontbreken in je kledingkast: de panter-onesie! Heerlijk om in te chillen op de bank of om te dragen tijdens carnaval! De nieuwe collectie ‘From PB With Love’ bevat naast het panterpak ook huispakken, badjassen en een heerlijk fleeceplaid.

WIN!

Wil jij kans maken op één van de drie zeer gewilde panter-pakketten? Doe dan snel mee!

Wat kan je winnen? Uiteraard win je de te gekke panter onesie! Maar dit is niet alles, ook vind je een heerlijke geurspray, een afwasborstel, ovenwanten én een boodschappentas in het panter-pakket.

Doe mee en waag een kansje!

Nieuwe single

Met de carnaval in aantocht heeft Patty ook een nieuwe single opgenomen. ‘In m’n panterpak’ heet haar nieuwe single! Patty: ‘‘Dit jaar is het 40 jaar geleden dat ik begon met zingen. In combinatie met mijn eigen panterpak leek mij dit een geweldige uitdaging om een nieuw nummer uit te brengen. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Ik mocht van Adrie van den Berk en de schrijvers van Snollebollekes mijn input geven en we hebben het nummer echt samen gemaakt. Het is zo leuk om dit op mijn bijna pensioengerechtigde leeftijd nog te mogen doen. Ik hoop dat iedereen gaat meezingen met dit nummer, waar je ook carnaval gaat vieren, thuis, online of in de kroeg. Ook als je niks hebt met carnaval kun je lekker in mijn nieuwe Patty panterpak swingen.’

Benieuwd naar de single van Patty? Die beluister je hieronder!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Triple P Entertainment

Delen