100%NL Magazine Patty
Delen

GESLOTEN: Een geweldig panterpakket uit de nieuwste collectie van Patty Brard

Deze winactie is gesloten.

Met Patty's nieuwe zomercollectie steel jij zeker weten iedere dag de show. Wel in één soort print.

Vijfde collectie

Patty begon haar eerste samenwerking met Kruidvat zo’n twee jaar geleden. Dit werd al snel een succes en daarom is het nu alweer tijd voor de vijfde collectie. Wat voor de Nederlandse presentatrice belangrijk is, is dat zij keer op keer blijft vernieuwen en de mensen blijft verrassen met haar collecties. Over Patty’s favoriete print hoeven wij niet lang na te denken, want bijna alle producten zijn alle keren nog in panterprint of luiaardprint geweest. Dat zorgt er wel voor dat zij iets lanceert waar zij zelf helemaal achter staat en typisch Patty is.

Producten

Deze keer komt de collectie midden in de zomer uit en daarom heeft Patty samen met Kruidvat een divers aantal zomerse producten op de markt gebracht. Denk hierbij aan verschillende soorten dekbedovertrekken, een BBQ short en handschoenen, een opblaasbare badkuip, verschillende soorten handdoeken, (toilet)tassen, zomerjurkjes en parasols. En dat bijna allemaal in panterprint of luiaardprint.

WIN

Wil jij aankomende zomer de show stelen met je panterjurkje en heerlijke zomernachten beleven onder je panterdekbed? Doe dan snel mee met onze winactie om kans te maken.

Wat kun je winnen?

  • 1x dekbed 2 kanten 200×200
  • 1x overslagjurk panter XL
  • 1x spijkerjas panter XL

Benieuwd geworden naar de producten uit de collectie? Bekijk alvast wat foto’s hieronder.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Triple p Entertainment

Delen