GESLOTEN: Een unieke 100%NL Magazine Prosecco voorzien van graffitikunst van Baron Bubbol!
Delen

GESLOTEN: Een unieke 100%NL Magazine Prosecco voorzien van graffitikunst van Baron Bubbol!

Deze winactie is gesloten.

Donderdag 10 juni proosten we allemaal op de Nationale Dag van de Prosecco! En jij kunt kans maken op een unieke 100%NL Magazine Prosecco fles speciaal gemaakt door kunstenaar Baron Bubbol!

Dag van de Prosecco

Na lang wachten konden we in mei éindelijk weer op het terras zitten en sinds deze week zijn alle restaurants ook weer geopend. Een moment waar we allemaal massaal naar uit hebben gekeken! Om de horeca een steuntje in de rug te geven hebben kunstenaar Baron Bubbol en Jennifer van Passie voor Italia de handen ineengeslagen en gaan we donderdag 10 juni allemaal proosten op de Dag van de Prosecco!

Proost mee!

Proosten jullie gezellig met ons mee? Pak gezellig met je zus, broer, man, vrouw, buurman, buurvrouw of collega een terrasje en bestel een heerlijk glaasje (of flesje) Prosecco. En doe mee met onze leuke winactie! Je kunt namelijk kans maken op een unieke 100%NL Magazine Prosecco; voorzien van de bijzondere graffiti kunst van Baron Bubbol. Heerlijk om mee te proosten maar staat ook geweldig als vaas in je huiskamer.

Laat ons weten met wie jij graag zou willen proosten, volg Baron Bubbol en Passie voor Italia op Instagram en maak kans op de 100%NL Prosecco!

Delen