100%NL Magazine Edding
Delen

GESLOTEN: Maak de mooiste raamtekening met edding en maak kans op een jaar lang 100%NL Magazine!

De raamtekenweken zijn weer begonnen! Maak samen met edding de allermooiste raamtekening en maak kans op een jaar lang 100%NL Magazine op de mat!

Raamtekenweken

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken: de gezellige feestdagen. Nu zitten we nog volop in de Sinterklaassferen, maar zodra de Goedheiligman vertrokken is maakt hij plaats voor de kerstman. Hoog tijd om het thuis of op je werk iets gezelliger te maken.

En dat doe je natuurlijk met een prachtige raamtekening! De raamtekenweken zijn weer begonnen en door heel Nederland worden de ramen verfraaid met een raamtekening.

Meedoen met de raamtekenweken is hartstikke makkelijk, je hoeft er niet eens zelf heel goed voor te kunnen tekenen. Zorg voor een schoon raam, krijtstiften van edding en download gratis een mooi raamtekensjabloon op de raamtekenweken website van edding. Wil je liever een persoonlijkere raamtekening maken? Dat kan via de template generator van edding!Hiermee maak je eenvoudig een fotosjabloon van een door jou gekozen afbeelding of foto. Genoeg inspiratie dus om een mooie raamtekening te maken!

WIN!

Doe jij ook al mee aan de raamtekenweken? Misschien ben jij dan wel één van de 15 gelukkige winnaars van een jaar lang 100%NL Magazine op de mat!

Houd je stiften in de aanslag, stroop de mouwen op en teken een prachtige tekening op het raam. Deel jouw tekening met edding via de Raamtekenweken Expo of met #raamtekenweken op Social Media en maak kans!

edding

Denk je aan een marker, dan denk je natuurlijk aan edding! Bij edding ben je aan het juiste adres voor een permamente markers, krijtstiften, viltstiften, fineliners, highlighters en nog veel meer!

De online redactie van 100%NL Magazine doet natuurlijk ook mee aan de raamtekenweken! Zie hier hun prachtige creatie. 🙂

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met edding

Delen