100%NL Magazine Joel Borelli
Delen

GESLOTEN: 4 kaarten voor de geweldige show van Joël Borelli!

Deze winactie is gesloten.

Op vrijdag 22 maart staat niemand minder dan Joël Borelli in AFAS Live met een waanzinnige show!

Joël Borelli

Hij is een ongekende muzikale ster aan de Nederlandse muzikale horizon, en zijn naam galmt alweer een aantal jaren door zalen en festivals: Joël Borelli! De bruisende artiest, gewapend met zijn piano, laat geen enkel publiek onberoerd. Zijn optredens zijn een ware sensatie, waarbij de hele menigte zich vol overgave overgeeft aan zijn aanstekelijke muziek.

Ben jij klaar om ook de voetjes van de vloer te laten gaan tijdens een show van Joël Borelli? Bereid je dan maar voor, want hij nodigt je uit voor zijn grootste optreden ooit!

22 maart 2024 in AFAS Live

Op 22 maart 2024 zal Joël Borelli zijn grootste solo-optreden ooit geven in het iconische AFAS Live in Amsterdam. De zaal zal worden omgetoverd tot Club 88! Joël zelf heeft er alvast ontzettend veel zin in: ‘Mijn eigen show in de meest sfeervolle concertzaal van Nederland: AFAS Live is een kinderdroom die uitkomt! De energie van mijn intieme concerten door de jaren heen ga ik naar een next level brengen waarin ik ga uitpakken op ongekende wijze! Dit wordt de avond van mijn leven!’

De AFAS Live zal bruisen van energie en levenslust terwijl Joël Borelli zijn magie zijn gang laat gaan. Bij Club 88 draait het allemaal om de veelzijdigheid van Joël’s talent. Hij weet als geen ander een breed scala aan genres te spelen, van housebeats tot hedendaagse hits, en van soulvolle jazz tot de grootste popklassiekers. Het belooft een avond te worden waarbij geen enkel muzikaal pad onbetreden blijft.

WIN!

Wil jij aanwezig zijn bij deze geweldige avond? Dat kan! Wij mogen 4 kaarten weggeven voor deze geweldige show.

Laat je gegevens hieronder achter, laat ons weten wie jij graag mee zou willen nemen & wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar!

Delen