100%NL Magazine Speelgoed Winactie
Delen

GESLOTEN: Fantastisch speelgoed van Speelgoed van het Jaar 2021!

Deze winactie is gesloten.

Maak kans op de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021! Er is ontzettend veel speelgoed te winnen voor alle leeftijden! Benieuwd naar wat je kunt winnen? Lees dan snel verder en doe mee!

Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021

Op 6 september zijn de vakjury-winnaars van Speelgoed van het Jaar-verkiezing bekend gemaakt. Deze 36 winnaars in 12 categorieën mogen het keurmerk van de verkiezing dragen, en gelden als goede raadgever bij het kopen van goed speelgoed en spellen. Publiek kan tot en met 25 oktober stemmen op het favoriete speelgoed, via www.speelgoedvanhetjaar.nl De winnaars van de publieksprijzen worden 2 november bekend gemaakt. En je kunt nu het speelgoed winnen die in hun categorie gewonnen hebben!

Wat kun je allemaal winnen?

Leeftijdscategorie: 0-3 jaar  SmartMax My First Acrobats

De SmartMax My First Acrobats bevat 6 veelkleurige vormen waarmee je een vierkant, driekoek en cirkel kan bouwen. Door het mixen van de vormen en het toevoegen van metalen ballen verschijnen de coolste acrobatische figuren.

Leeftijdscategorie: 4-5 jaar  Play-Doh Prachtige Taarten Oven

Hoe leuk is het om zelf je eigen taartjes te maken? Met deze Play-Doh oven kan het! Maak van het Play-Doh-boetseerklei de prachtige taartjes. Plaats de Play-Doh-boetseerklei in een bakvorm, plaats hem in de oven, trek de hendel omlaag en ijk hoe de taart rijst! De oven maakt een ‘ding’-geluid als hij klaar is en dan kun je de taart gaan versieren!

Leeftijdscategorie: 6-7 jaar  Battle Cubes

Deze Marvel Battle Cubes moet je hebben als je een echte fan bent. Versla de Battle Cube van je tegenstander door de ultieme steen-papier-schaar uitdaging aan te gaan.

Leeftijdscategorie: 8-9 jaar  Bracelet Lacing Factory

Maak de leukste weefarmbandjes met deze set. Met handige sjablonen kan jij zelfs de leukste en origineelste patronen maken.

10-11 jaar Pixicade

Pixicade is super tof! Je kan hier mee je eigen videogame maken. Je maakt met Pxicade eerst een tekening en daarna bouw je je eigen game. Je kunt de game zelfs delen met je vrienden!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met MediaTornado.

Delen