GESLOTEN: 2 kaartjes voor de film The Secret: Dare to Dream!
Delen

GESLOTEN: 2 kaartjes voor de film The Secret: Dare to Dream!

Deze winactie is gesloten.

Over zoetsappig gesproken: Vanaf 17 september draait de film The Secret: Dare to Dream in de bioscopen. Als je een beetje van feel good films houdt, zet je deze datum in je agenda.

De film The Secret: Dare to Dream is gebaseerd op de wereldwijde bestseller The Secret van de Australische Rhonda Byrne. In het gelijknamige boek deelt Rhonda het geheim voor een gelukkig leven. Positief denken staat hierbij centraal.

In de film wordt de visie uit het boek The Secret vertolkt door de mysterieuze Bray die wordt gespeeld door Josh Lucas. Bray ontmoet de onzekere weduwe Miranda (Katie Holmes) die alles lijkt te hebben (een leuk huis, een baan en een lieve, beetje saaie, vriend), maar toch aan de grond zit. Ze kan niet eens een pizza voor haar kinderen veroorloven. Bray helpt Miranda te leven naar zijn visie van positief denken en geeft haar wat licht in de duisternis.

Wil jij kans maken op twee kaartjes voor de film The Secret: Dare to Dream. Laat ons hieronder dan weten wie je graag meeneemt en maak kans!

Delen