GESLOTEN: de thriller Verdwenen van Ingrid Oonincx!
Delen

GESLOTEN: de thriller Verdwenen van Ingrid Oonincx!

Deze winactie is gesloten.

Maak nu kans op de thriller Verdwenen van Ingrid Oonincx!

Ingrid Oonincx is geen onbekende in schrijversland. In 2010 maakte ze haar debuutroman Nickname die werd genomineerd voor de Schaduwprijs en de Crimezone Award voor de beste Nederlandstalige thriller. Daarna verschenen BotsingSluipweg en MedicijnPretty Boy uit 2018 kreeg 4 sterren van Hebban: ‘Een meeslepende thriller, waarin de spanning en de psychologische lading de lezer constant intimideren.’ Haar nieuwste thriller Verdwenen is vanaf nu te koop in iedere boekhandel.

Synopsis

Als kind van een bewust ongehuwde moeder heeft onderzoeksjournalist Simone haar vader nooit gekend. Totdat haar stervende moeder haar een naam en foto geeft. Simone ontdekt dat haar vader aan boord was van een vrachtschip dat schipbreuk leed in de Atlantische Oceaan. Ze besluit een artikel te schrijven over dit dodelijke ongeluk. Stap voor stap ontrafelt ze de gruwelijke waarheid achter haar vaders verleden.

Wil jij kans maken op de nieuwste thriller verdwenen van Ingrid Oonincx? Laat ons dan weten wat jouw favoriete plek om te lezen is en maak kans!

100%NL Magazine thriller verdwenen

Delen