GESLOTEN: 2 tickets voor het uitverkochte afscheidsconcert van Nick & Simon!
Delen

GESLOTEN: 2 tickets voor het uitverkochte afscheidsconcert van Nick & Simon!

Deze winactie is gesloten.

Met de 100%NL Adventsweek tellen we feestelijk af naar Kerstmis: nog maar 1 nachtje! Met vandaag kans op twee tickets voor het uitverkochte afscheidsconcert van Nick & Simon!

Nick & Simon

Ze zijn het bekendste muzikale duo dat Nederland ooit heeft gekend: Nick & Simon. Sinds de Volendammer vrienden doorbraken in 2006 scoorde ze hit na hit en zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie.

De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar op 26. augustus 2022 werd het officieel bekend gemaakt: Nick & Simon stoppen als muzikaal duo. Gelukkig voor de fans is het einde nog niet helemaal in zicht, want in april 2023 staan ze in Rotterdam Ahoy met een reeks afscheidsconcerten.

Afscheidsconcert

In april 2023 staan Nick en Simon voor de allerlaatste keer als duo op een podium, in Rotterdam Ahoy. Dan vinden er 6 afscheidsconcerten plaats genaamd: Nu of Ooit. Zoals te verwachten waren de concerten binnen no time uitverkocht, iedereen wil erbij aanwezig zijn!

En dat is niet gek, want het belooft een knaller van een avond te worden! Tijdens de afscheidsconcerten komen natuurlijk alle grote hits van Nick & Simon voorbij. Een avond die je niet snel zult vergeten.

WIN!

Ondanks dat alle afscheidsconcerten van Nick & Simon helemaal uitverkocht zijn hebben wij toch 2 kaartjes voor de show van woensdag 5 april weten te bemachtigen! En je voelt hem al aankomen…jij kunt deze winnen!

Laat ons weten waarom jij de gelukkige winnaar van deze tickets moet zijn, laat je gegevens achter en duimen maar!

Delen