100%NL Magazine Swim
Delen

GESLOTEN: dit ultieme zomerpakket voor jong en oud!

Deze winactie is gesloten.

Het zijn weer heerlijke temperaturen en we genieten met z'n alle volop van de zomer! Daar hoort natuurlijk ook dit ultieme zomerpakket bij!

In samenwerking met Swim Essentials mogen wij dit heerlijke zomerpakket weggeven met daarin een gouden zwaan zwemring, een flamingo bekerhouder én nog een rosé gouden zwemband. Zo kom jij de zomer wel door!

Gouden zwaan glitter

Je kindje zien stralen in het zwembad? Dat kan nu dankzij de Swim Essentials zwemring in de vorm van een prachtige gouden zwaan! De opblaasbare zwaan bevat in de binnenkant glitters, waardoor hij zorgt voor een oogverblindende uitstraling. De zwemring is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en zorgt ervoor dat je kindje veilig kan spelen in het water.

Flamingo bekerhouder

De opblaasbare bekerhouder in de prachtige vorm van een rosé gouden flamingo. De zachte kleur zorgt voor een prachtige uitstraling van je tuinfeest of poolparty! De zwembad bekerhouder is geschikt voor zowel glazen als flesjes drinken en zorgt ervoor dat je drankje stevig staat. De perfecte decoratie voor je tuinfeest of poolparty!

Rosé gouden zwemband

Wil je schitteren op alle stranden en in alle zwembaden? Dat kan met onze nieuwste panterprint zwemband! De opblaasbare zwemband heeft een diameter van 90 cm en met de unieke Swim Essentials stijl die de zwemband heeft, kun je optimaal genieten en ronddobberen in het water. De panterprint in combinatie met de rosé gouden kleur en het unieke Swim Essentials design van de zwemband zorgen voor een oogverblindende uitstraling!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Swim Essentials

Delen