100%NL Magazine Samen naar de Finish
Delen

GESLOTEN: het prachtige voorleesboek ‘Samen naar de Finish’

Deze winactie is gesloten. Wil jij kans maken op het prachtige voorleesboek 'Samen naar de Finish'? Doe dan snel mee om kans te maken!

Samen naar de Finish

Het voorlezen van je kleintje hoort bij het avondritueel. Even tot rust komen en de dag afsluiten. Wist je dat het voorlezen van je kind heel veel positieve effecten met zich mee brengt? Zo leren kinderen beter luisteren, draagt het bij tot een beter taalgevoel en helpt het hun concentratievermogen. Een mooi voorleesboek is dan ook een echte must.

Het prentenboek ‘Samen naar de Finish’ is een voorleesboek voor kinderen van 4 t/m 9 jaar met een extra toevoeging. Naast het verhaal worden er vragen gesteld waardoor je samen met kinderen hun emoties, kwaliteiten en uitdagingen kunt ontdekken en bespreken. Door samen het boek te lezen leer je je kind beter begrijpen en leren kinderen dat ze niet de enige zijn die soms dingen nog lastig vinden, en waar ze juist goed in zijn en blij van worden.

Bever, aap, olifant, mol, eekhoorn en giraf zijn uitgekozen om mee te doen aan een wedstrijd. Wie komt er als eerste bij de finish aan? De wedstrijd verloopt heel anders dan ze van tevoren hadden verwacht. Het wordt een onvergetelijke reis vol emoties en nieuwe inzichten. Het boek is te bestellen via www.empathys.nl.

Marian Plat en Melany Molenaar-Stroek

Het prentenboek ‘Samen naar de Finish’ is ontworpen door Marian Plat en Melany Molenaar-Stroek. Beiden hebben ze hun eigen praktijk waar ze kinderen, jongeren en volwassenen begeleiden. Marian Plat werkt als specialist hoogbegaafdheid, psychomotorische remedial teacher en reflexintegratie behandelaar. Melany Molenaar-Stroek is werkzaam als kinder- en jeugdtherapeut.

WIN!

Wil jij kans maken op ‘Samen naar de Finish’? Doe dan snel mee met deze winactie! Voor je het weet staat 5 december weer voor de deur, dit voorleesboek is voor ieder kind een mooi cadeau! Of natuurlijk heel mooi om te krijgen. 😉

 

Delen