GESLOTEN: Trakteer jezelf op een heerlijk wijntje en maak kans op een Argentijnse BBQ!
Delen

GESLOTEN: Trakteer jezelf op een heerlijk wijntje en maak kans op een Argentijnse BBQ!

Deze winactie is gesloten.

De komende weken is er mooi weer in het vooruitzicht. Na een paar dagen regen, kunnen we vanaf vrijdag éindelijk weer genieten van de zon en hoge temperaturen. Een heerlijk wijntje in de achtertuin of op het balkon kan dan natuurlijk niet ontbreken. Heb jij nog geen wijn ingeslagen of wil je graag eens iets nieuws proberen? Proef dan eens de heerlijke wijnen van Salentein!

Bij Bodegas Salentein wordt een scala aan wijnen geproduceerd, waaronder de Portillo serie. De druiven die gebruikt worden voor Portillo groeien in de hooggelegen wijngaarden van de Uco Vallei in Mendoza, de enige vallei in dit gebied waar een koel klimaat heerst.

Jonge, fruitige wijnen zijn het resultaat! Iedere wijn heeft zijn eigen unieke karakter en een kenmerkende smaakbeleving. In de aanbieding zijn nu: Chardonnay, Malbec (ook Magnum), Tempranillo en Dulce Natural Sauvignon Blanc. Voor iedere smaak iets, van droog wit tot aan vol rood en zelfs zoet!

Ga voor de fruitige Tempranillo met een fijne zuurgraad en ronde afdronk als je de voorkeur geeft aan rood. Kies juist voor de Dulce Natural Sauvignon Blanc als je houdt van fruitsmaken zoals perzik, grapefruit, ananas en banaan, een wijn die de perfecte balans heeft tussen de zuurgraad en het zoete.

Koop nu 6 flessen voor maar €39,95 en maak kans op een Asado (Argentijnse BBQ) op 5 juli aanstaande op Landgoed de Salentein! De actie loopt t/m 21 juni 2020. Sla hier je overheerlijke Salentein wijn in!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Verbunt Verlinden.

Delen