100%NL Magazine Maza
Delen

WINACTIE GESLOTEN: 1 van de 3 borrelpakketten van Maza!

Deze winactie is gesloten!

Deze keer geen lekkers van de Sint, maar lekkers van Maza. Je maakt deze week namelijk kans op een heerlijk 5-december-borrelpakket vol Hoemoes, spreads en falafel! ’t Heerlijk avondje is pas echt een heerlijk avondje als de borrelplank goed vertegenwoordigd is, toch?

De Sintborrel

Niets ten nadele van chocoladeletters en strooigoed, maar iets hartigs bij de Sintborrel mag natuurlijk ook niet ontbreken. Met de Hoemoes, spreads en falafel van Maza zet je snel en makkelijk een gevarieerde vegetarische borrelplank op tafel, die de overvloed aan zoet meteen in balans brengt! Alleen nog wat brood, dipstokjes en rauwkost erbij en je hebt voor ieder wat wils.

En het makkelijkste van alles: Sint hoeft het niet mee te verschepen vanuit Spanje, de producten van Maza worden namelijk gewoon in Zaandam gemaakt. Smaken van ver, uit een keuken heel dichtbij! Op www.maza.nl lees je meer over alle smaken en vind je meer dan 350 recepten, van borrel tot lunch en diner.

Win 1 van de 3 borrelpakketten van Maza

Wil jij tijdens ‘t Heerlijk avondje genieten van zo’n borrelpakket vol lekkernijen? Dan hebben wij geweldig nieuws, want Maza geeft maar liefst 3 heerlijke 5-december-borrelpakketten weg, met daarin:

  • 3 soorten Hoemoes
  • 3 soorten groentespreads
  • Falafel
  • Maza olijfolie
  • Maza gedroogde kruiden
  • Maza receptenboekje

Wil jij kans maken op het bovenstaande borrelpakket? Dat kan en meedoen is simpel. Vul onderstaand formulier in en beantwoord de vraag: welke smaak Hoemoes mag volgens Maza echt niet ontbreken tijdens ‘t Heerlijk avondje? Meedoen kan t/m maandag 20 november 2023.

Tip: de smaak die volgens Maza niet mag ontbreken tijdens ’t Heerlijk avondje doet denken aan pepernoten!

100%NL Magazine Maza

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Maza

Delen