GESLOTEN: 10x een kale taart die je zelf mag versieren
Delen

GESLOTEN: 10x een kale taart die je zelf mag versieren

Deze winactie is gesloten.

Een lekkere punt taart hebben we allemaal weleens zin in, toch? Wat nou als je alle versiersels daarop zelf mag kiezen? Dat kan nu, dus doe snel mee met onze winactie.

Taart

Een lekkere, luchtige taart met cake als basis, afgestreken met crème en slagroom en bovenop afgemaakt met bolletjes room en spikkels. Daar heeft iedereen zo nu en dan weleens trek in, toch? Of dat nou op een verjaardag, op vakantie, in het weekend, of een normale woensdagmiddag is; hij smaakt altijd. Hoe leuk zou het zijn als jij je eigen taart mag versieren?

Zelf versieren

Dit is je kans, want wij mogen 10 ‘kale taarten’ weggeven. Het klinkt misschien een beetje gek, zo’n ‘kale taart’. Maar HEMA heeft ‘m met liefde kaal gemaakt, zodat jij ‘m zelf kan versieren met meer dan veertig eetbare versiersels in zes verschillende thema’s. Zo maak je in een mum van tijd een feestelijke verjaardagstaart, een kleurrijke babyshower-taart of een spectaculaire trouwtaart. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt! Een taart waar je zelf een feestje van maakt, die wil je toch winnen om samen op te eten met je geliefden?

WIN!

Wil jij je eigen droomtaart samenstellen door middel van de leukste versiersels? Doe dan mee met onze winactie, want wij mogen 10 ‘kale taarten’ met versiersels weggeven. Vul onderstaand formulier in om mee te doen aan deze heerlijke actie.

Zie hieronder wat voorbeelden van versierde taarten en de ‘kale taart’.

 

Bron en Beeld: In samenwerking met Hema.

Delen