WINACTIE GESLOTEN: één van drie Brownie Boxen van 6 stuks met de Paasbrownie van The Brownie Box
Delen

WINACTIE GESLOTEN: één van drie Brownie Boxen van 6 stuks met de Paasbrownie van The Brownie Box

Het is alweer bijna Pasen en dat betekent klaarmaken voor de Paasbrunch. Naast scones, pannenkoeken, eieren en sinaasappelsap, kunnen brownies niet ontbreken. Het is jouw geluksdag, want jij kunt bij ons een box met Paasbrownies winnen van The Brownie Box.

Paasbrunch

De feestdagen waarbij de zon weer lijkt te gaan schijnen, waarbij iedereen vrolijk is, waarbij de pastelkeuren weer uit de kast worden getrokken en waarbij vooral heel veel wordt gegeten: Pasen. Tijdens de kerstdagen wordt jaarlijks groots uitgepakt, maar voor de Paasbrunch staat iedereen tegenwoordig ook úren in de keuken. Onder het genot van een glas sinaasappelsap en misschien wel een glaasje champagne, worden de croissants, scones, tulbanden, gevulde eieren en natuurlijk brownies gegeten. Voor dat laatste hoef je in ieder geval niet meer in de keuken te staan dit jaar, want wij mogen 3 boxen met Paasbrownies weggeven!

The Browniebox

Van een originial chocoladebrownie tot een brownie met Oreo en Twix; The Brownie Box verkoopt het allemaal. Het fijne aan The Brownie Box is dat zij hun lekkernijen verpakken in een klein doosje, zodat je ze cadeau kan doen door ze te laten opsturen en bezorgen door de brievenbus. Het bijzondere aan dit bedrijf, is dat zij uitblinken, door de hoeveelheid aandacht en kwaliteit die zij in hun brownies stoppen. Je proeft letterlijk de liefde die in de brownies is gestopt. ‘Ik ga voor niets minder dan de beste ingrediënten, een perfecte samenstelling, een uitstekende temperatuurbeheersing en een nauwkeurig bakproces’, is wat eigenaresse Natascha van The Brownie Box zei.

Paasbrownie

Marit, brownie-ontwikkelaar bij The Brownie Box, had een idee en een doel: ze wilde de perfecte Paasbrownie ontwikkelen. De ingrediënten waren nog onbekend, maar het was de bedoeling dat deze brownie ervoor zou zorgen dat de wereld 10 minuten stil komt te staan. Een brownie waarbij je alles om je heen even vergeet en waarvan je baalt als je de laatste hap hebt genomen. Ook was het de bedoeling dat de brownie niet alleen heel lekker is, maar ook een parel voor het oog is. ‘Een brownie die je nergens anders op de wereld kunt krijgen.’ Marit ging voor perfectie en dat is haar gelukt.

De Paasbrownie is rijkelijk gevuld met creme eggs, chocolade paaseitjes en paaskoekjes. De smaakexplosie brengt je naar een andere wereld.

Winnen

Wil jij je vrienden of familie even de wereld om zich heen laten vergeten tijdens de Paasbrunch? Dat kan, want wij geven 3 keer een box met Paasbrownies van The Brownie Box weg en jij kunt er één winnen.

Dit moet je doen om te winnen:

Bron en Beeld: In samenwerking met The Browniebox.

Delen