GESLOTEN: 3x het kinderboek 'Verschillende vriendjes'
Delen

GESLOTEN: 3x het kinderboek ‘Verschillende vriendjes’

Heb jij (oppas)kinderen en lees jij hun graag een verhaaltje voor, dat niet alleen leuk en begrijpelijk is voor kinderen, maar ook vol zit met de mooiste illustraties? Doe dan mee met deze winactie, want wij geven 3 kinderboeken weg waar de mooiste plaatjes en leukste verhalen over vriendschap aan bod komen.

Kinderboeken

Kinderkamers staan er meestal vol mee, ouders lezen dagen, soms weken uit hetzelfde voor en jongeren kunnen er geen genoeg van krijgen: kinder- en voorleesboeken. Wie is er niet groot mee geworden en wie vind het niet leuk om uit voor te lezen aan kinderen? Hoewel er al ongelooflijk veel soorten en maten kinderboeken bestaan, verschilt het aanbod enorm. Zo heb je boeken met alleen tekst, of juist alleen plaatjes, maar ook zijn er boeken met een boodschap, of juist niet.

Eva Gadet & Hannah Barrow hebben hun creatieve brein laten werken en zij wilden iets op de markt brengen dat uitblinkt als het om kinderboeken gaat. Het moest een leuk verhaal bieden voor de kinderen, het moest te begrijpen zijn, een mooie boodschap met zich meebrengen en vooral voorzien zijn van veel en mooie illustraties. Kinderen worden namelijk snel enthousiast als er veel plaatjes in een boek staan met vooral veel kleur. Dieren helpen daar overigens ook goed in mee en daarom is het boekje ‘Verschillende vriendjes’ op de markt gebracht.

Verschillende vriendjes

De cover van dit boekje trekt gelijk veel bekijks, doordat het vol zit met kleuren, prachtige illustraties en veel dieren. Kinderen, maar ook ouders worden hier gelijk vrolijk van en daardoor is het voor ouders niet erg om hier iédere dag vier keer uit voor te lezen. De boodschap van het verhaal ‘Verhalenbundel over vriendschap’, is ook iets moois om aan kinderen over te brengen. Alle verschillende soorten dieren raken bevriend met alle andere soorten. Het zijn drie verhalen over verschillend zijn, vriendschap en het koesteren ervan. Precies hoe het hoort in het leven en drie dingen die belangrijk zijn. Hoe fijn is het als kinderen die boodschap op zo’n leuke en vrolijke manier mee kunnen krijgen?

WIN!

Wil jij je (oppas)kinderen ook voorlezen uit dit vrolijke voorleesboek vol mooie illustraties en bijzondere verhalen? Het boek dat overigens overal mee naartoe te nemen is, doordat het niet te groot is en flexibel is. Dat kan, want wij geven er 3 weg.

Mocht je het boekje zelf willen kopen, dat kan natuurlijk ook. ‘Verschillende vriendjes’ is te koop bij iedere boekhandel en online bij bol.com en de webwinkel van de uitgeverij Boekscout.

Bron en Beeld: In samenwerking met Hannah Barrow

Delen