GESLOTEN: 3x4 vrijkaarten voor bioscoopfilm 'Ted & de Magische Smaragd'
Delen

GESLOTEN: 3×4 vrijkaarten voor bioscoopfilm ‘Ted & de Magische Smaragd’

Zin in een uitje die voor de hele familie geschikt is? Ted & de Magische Smaragd is de nieuwste avontuurlijke film waar zowel jong als oud wordt vermaakt. Doe mee met onze winactie en win kaarten voor deze film.

Familie uitje

Een vrije dag is natuurlijk het leukste wanneer je deze met de hele familie doorbrengt. De herfst komt er weer aan en wat is er leuker dan op een herfstachtige dag een middagje in de bioscoop te zijn met het gezin? Ted & de Magische Smaragd is de nieuwste en derde avontuurlijke film van de Ted-filmreeks. De Nederlandse animatiefilm is nu alleen te zien in de bioscoop en daarom echt een bezoekje waard.

Film

Degene die een hoofdrol heeft in deze familiefilm, is Ted. Hij is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die per toeval archeoloog is geworden. Samen met zijn collega Sara Lavroff en zijn andere vrienden beleeft hij weer opnieuw de spannendste avonturen. Iets wat zij iedere film weer keer op keer samen doen.

Castleden

Aan de animaties in de film is het natuurlijk niet te zien, maar de stemmen in de film zijn daadwerkelijk van verschillende BN’ers. Zo hebben Jan Kooijman, Levi van Kempen, Peggy Vrijens, Reinder van der Naalt, Tara Hetharia, Kirsten Fennis en Nurlaila Karim de stemmen voor deze avontuurlijke film ingesproken. In deze video laten Jan en zijn collega’s weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het inspreken van deze film en wat hun rol is. Zo vertelt ieder castlid bijvoorbeeld welke stem zij inspreken. Jan Kooijman spreekt opnieuw de stem van Ted in en hij laat weten dat er echt alleen maar leuke personages in de film spelen. Levi vertelt dat er veel spanning in de film zit, maar ook veel humor en avontuur. Genoeg reden om deze film te bezoeken.

WIN!

Kun jij het nu al niet meer afwachten om deze avontuurlijke film te bezoeken met de familie? Doe dan snel mee met onze winactie en wie weet zit jij binnenkort samen met je gezin in de bioscoop.

Wij geven namelijk 3×4 kaarten weg voor de film Ted & de Magische Smaragd.

Benieuwd naar de trailer van de film Ted & de Magische Smaragd? Je ziet hem hier.

Bron en Beeld: In samenwerking met NBCUniversal

Delen