GESLOTEN: 5 filmpakketten voor De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis
Delen

GESLOTEN: 5 filmpakketten voor De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis

Sint en zijn pieten komen alweer bijna in het land, maar dat ging niet vanzelf. Deze Sinterklaasfilm zal, net als alle andere, weer vol avontuur en spanning zitten.

Sinterklaas

Vol verwachting kloppen alle kinderen hun hart, want over een paar weken breekt voor hun de mooiste tijd van het jaar aan. Sint en zijn pieten zullen weer in het land komen en zij gaan met hun gevulde zakken met speelgoed zoveel mogelijk kinderen blij maken met nieuwe cadeautjes. Toch moeten Sint en zijn pieten wel bij deze duizenden cadeaus kunnen komen, maar bij het zien van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis, is te zien dat dit soms nog best wel spannend is. Om kinderen een onvergetelijke middag te laten beleven en hun nog iets meer spanning mee te geven, is deze film echt een bezoekje waard.

Gespuis in de speelgoedkluis

De Sinterklaasfilms staan erom bekend dat er altijd wel wat gebeurd wat niet klopt. Of dat nou een foutje in de pepernotenfabriek is, een piet die roet in het eten weet te gooien door niet op tijd alle cadeaus op orde te hebben of erger: een piet die de sleutel van de speelgoedkluis kwijtraakt. Alles zorgt voor spanningen in het kasteel van Sinterklaas, maar dat laatste is dit jaar aan de orde. Hugo Hogepief krijgt de taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Met die ring kun je de kluis in waar alle cadeaus liggen, maar dit gaat helemaal mis. Hugo komt ten val en weet even helemaal niets meer. De twee gemeneriken, gespeeld door Jan Versteegh en Richard Groenendijk, horen dit en besluiten Hugo te ontvoeren. Dit wordt een groot probleem, want de sleutelring is echt nodig om de kluis open te halen. Alle overige pieten schieten zoals altijd te hulp en zij proberen Hugo en de sleutelring te vinden, voordat pakjesavond begint. Kortom, een film vol spanning en avontuur.

Martien Meiland

Naast Jan Versteegh, Richard Groenendijk en Robert ten Brink, hebben Party Piet Pablo en niemand minder dan Martien Meiland ook een rol gekregen in deze avontuurlijke, maar o zo leuke kinderfilm. Martien Meiland is dit keer voor het tweede jaar op rij te zien als kasteelheer Jean Claude. Naast deze rol, heeft Martien nog iets bijzonders mogen doen. Hij is namelijk zingend te horen als zijn personage. Samen met Party Piet Pablo weet hij de film vrolijk en swingend te eindigen met het nummer ‘De Sint Stunt’. Zo blijkt dat Martien echt van alle markten thuis is. De film is vanaf 5 oktober in alle bioscopen te zien.

WIN!

Wil jij samen met je zoon of dochter, neef of nicht of buurjongen of buurmeid een geweldige middag beleven en deze film echt niet missen? Doe dan mee met onze winactie.

Wij geven 5 filmpakketten weg incl. 2 filmkaartjes per pakket. Vul onderstaand formulier in om mee te doen aan deze geweldige winactie.

Benieuwd naar de trailer van deze film? Je ziet hem hier.

Bron en Beeld: In samenwerking met Lot of Brands

Delen