GESLOTEN: 5 PB Beauty pakketten uit de nieuwste beauty collectie van Patty Brard
Delen

GESLOTEN: 5 PB Beauty pakketten uit de nieuwste beauty collectie van Patty Brard

Deze winactie is gesloten.

Wil jij deze zomer weer stralen als nooit tevoren en hecht jij veel waarde aan een gezonde, goed verzorgde huid? Doe dan mee met onze winactie, want wij mogen 5 pakketten uit de nieuwste beautylijn van Patty Brard weggeven.

Uiterlijke verzorging

Een goede verzorging van de huid is heel belangrijk en daarom hechten de meeste vrouwen veel waarde aan verzorgingsproducten. Zo gebruikt de één een hele fijne dagcrème en zo heeft de ander weer een hele routine met potjes en maskers, die zij iedere ochtend en avond uitvoert. Doe vooral wat voor jouw goed voelt en waar jouw huid goed op reageert.

Patty Brard is zo’n type die heel veel waarde hecht aan een mooie en strakke huid. Om die reden heeft zij nu haar eigen beautylijn uitgebracht en het is nu al een groot succes.

PB Beauty

De kleding en accessoires uit Patty’s eerdere collecties, gingen als warme broodjes over de toonbank en ook dit keer schiet zij weer in de roos. De presentatrice lanceert een eigen beautylijn, genaamd: PB Beauty. ‘Hoewel ik de natuur af en toe heus wel een handje help, kun je zelf ook echt een hoop doen voor een stralende huid! Want een stralende huid is de basis voor elke look, ook zonder make-up.’ En daar heeft zij helemaal gelijk in. Wie wil er niet stralend uitzien?

2 producten

Patty heeft tot nu toe twee producten op de markt gebracht en daar is zij razend enthousiast over. Het eerste product is een CC-Cream Smooth Operator. Dit is een lichte, dekkende crème, die je huid niet alleen verzorgt, maar ook egaliseert. Door het aanbrengen van de CC Cream, verdwijnen al je oneffenheden. Het is overigens ook een liftende anti-aging cream en het fijne aan dit product, is dat het een natuurlijke dekking geeft en daardoor voelt als een tweede huid.

Het tweede product van Patty, is de Lift Me Up Eye Tightener. Dit is een verstrakkende oogcrème die geschikt is voor ieder huidtype. Deze crème vermindert ook de wallen, kraaienpootjes en fijne lijntjes rondom de ogen. Op lange termijn helpt dit product ook om de vorming van collageen te stimuleren. Patty zweert erbij en zij weet zeker dat de rest van de vrouwen het ook een heel fijn product gaan vinden.

WIN!

Hecht jij ook veel waarde aan een goede huidverzorging en wil jij er deze zomer ook stralend bijlopen? Zonder wallen en kraaienpootjes en met een strakke, egale huid? Dat kan, want wij mogen 5 pakketten weggeven, waarin allebei de producten zitten.

Om mee te doen aan deze winactie, dien je onderstaand formulier in te vullen.

Bron en Beeld: In samenwerking met Triple P entertainment.

Delen