GESLOTEN: Win dit heerlijke beautypakket van HEMA!
Delen

GESLOTEN: Win dit heerlijke beautypakket van HEMA!

Deze winactie is gesloten.

Nog 9 nachtjes slapen en dan is het zover: Kerstmis! Vooral na dit bewogen jaar kunnen we wel wat vrolijkheid gebruiken. Met dit heerlijke beautypakket van HEMA zie jij er zeker weten stralend uit deze feestdagen!

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zal het dit jaar een andere Kerst worden dan we gewend zijn. Daarom kunnen we het maar beter thuis éxtra gezellig maken! Bij ons maak je nu kans op 1 van de 3 heerlijke beautypakketten van Hema.

Na het gebruik Wat vind je allemaal in dit pakket? Om te beginnen de Rose Quartz Hand & Body Wash. Het bodycare assortiment voor de feestdagen bevat rose quartz en is geïnspireerd door gemstones en heeft een frisse en zoete bloemengeur met tonen van rode bessen en rode roos. Alle producten zijn vrij van PEG, SLS, SLES en zijn vegan. Deze wasgel is geschikt voor je handen en lichaam en heeft een heerlijke geur. Vervolgens verwen je je gezicht met een een Holographic Sheet Mask. Dit gezichtsmasker met komkommer- en grapefruitextract laat je huid stralen. Het masker hydrateert en helpt tegen een doffe en vermoeide huid. Met de Rose Quartz Handcrème en Lipbalm geef je je handen en lippen de ultieme verzorging. Om je feestlook helemaal af te maken vind je in het pakket ook nog de Trio Refillable Eyeshadow. Een fancy doosje met daarin drie kleurtjes ogenschaduw, met onder andere de kleur Misty Rose. Met dit fantastische beautypakket ben jij klaar voor een stralende Kerst!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA

Delen