100%NL Magazine cabrio van bovag
Delen

GESLOTEN: Een luxe cabrio voor een heel weekend!

Deze winactie is gesloten.

Doe mee met onze winactie en maak kans op een weekend lang (13 t/m 15 augustus) een cabrio voor jou en je hele gezin, vrienden of vriendinnen!

Cruisen met een cabrio

Niets leuker dan in een weekend vol zon en hoge temperaturen te cruisen met een cabrio van BOVAG! Ga eropuit, ontdek Nederland of pronk met de Volkswagen T-Roc cabrio en geniet van de wind in je haren.

Waar naartoe?

Een weekend lang cruisen met een cabrio! Maar waar gaat de reis precies naartoe? Wij hebben wel een paar ideetjes! Je kunt een bezoekje brengen aan de mooiste stranden van Nederland. Ga met de cabrio op de boot naar Texel en ontdek het eiland. Ook heel handig: een cabrio heeft geen zijramen dus maak je vanuit de auto de meest prachtige foto’s. Ook kun je langs het duinlandschap van Nederland rijden en een van de stranden daar bezoeken zoals Egmond aan Zee of Noordwijk. Rijd naar het oosten van het land en ga een dagje vertoeven in het Nationale Park de Hoge Veluwe. Of bezoek een familielid die aan de andere kant van het land woont. Gegarandeerd een leuke mini-vakantie!

Autovakantie met BOVAG

BOVAG is al sinds 1930 dé brancheorganisatie van Nederland die zich met mobiliteit bezighoudt. Meer dan 9.000 ondernemers zijn aangesloten bij de organisatie waarvan honderden zijn gespecialiseerd in het verhuren van auto’s. De afgelopen jaren zijn mensen steeds vaker in het bezit van een (te) kleine auto, een leaseauto of een elektrische auto. Dit heeft als gevolg dat een autovakantie wordt bemoeilijkt. En dat nu autovakantie sinds vorig jaar steeds populairder worden!

Comfortabel, veilig en betrouwbaar

Daarom is het een goed idee om te kiezen voor een huurauto. Het is een comfortabel en veilig alternatief en je hoeft je geen zorgen te maken over de technische betrouwbaarheid, grootte of reikwijdte. Met een auto van een BOVAG-verhuurbedrijf zit je altijd goed. In een huurauto van BOVAG rijd je altijd in jonge, goed onderhouden auto’s met weinig kilometers op de teller. In bijna elke plaats is er wel een verhuurbedrijf of verhuurpunt dat lid is van BOVAG. Kijk hier voor een adres bij jou in de buurt.

Een weekend lang een cabrio!

Wil jij op minivakantie met een huurauto van BOVAG? En niet zomaar een huurauto, maar een Volkwagen T-Roc cabrio! Laat ons hieronder dan weten wie jij graag meeneemt in de cabrio en maak kans op een geweldig weekend (13 t/m 15 augustus) vol zonnige autoritjes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BOVAG.

Delen